Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




В управлінні ПКК в період з 21 по 22 вересня 2015 року проведено семінар «Польський досвід та український шлях до децентралізації – питання та відповіді» в рамках проекту «Децентралізація на практиці. Польський досвід місцевого самоврядування та нові рішення в Україні» для осіб, що готують та впроваджують реформу самоврядування в Україні: представників районних органів місцевого самоврядування, громад, громадських активістів, представників навчальних закладів»
У період проведення семінару експертами та працівниками польських органів самоврядування ґмін та повітів, спеціалістами з розвитку місцевого самоврядування, Варшава-Бжозув - Pawel Mentelski - RES Consulting (Павер Ментельскі), Kazimierz Wolanski - Sekretarz Gminy Besko (Казімєж Воланьскі), Edyta Kuczma - Starostwo Powiatowe Brzozow (Едита Кучма) були висвітлені такі основні питання: «Передумови реформи децентралізації в Україні. Об’єднання громад та їх повноваження», «Досвід децентралізації влади у Польщі та її наслідки для розвитку регіонів», «Управління та планування в органах місцевого самоврядування. Участь місцевих громад у процесі прийняття суспільних рішень – громадська співучасть».
За результатами проведення семінару учасники висловили щиру подяку за організацію даного заходу та набуття корисної інформації.
Фотогалерея додається.