Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

Фотогалерея додається.

6 грудня 2012 року з нагоди святкування 12-ї річниці Дня місцевого самоврядування слухачі факультету державного управління прийняли участь в урочистостях, що відбулися в Одеському театрі музичної комедії ім. Водяного


      7 грудня відзначається День місцевого самоврядування - професійне свято всіх, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які дбають про розвиток і розквіт Одеси та області. Це свято тісно пов'язане із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії. Місцеве самоврядування в Україні - давня слов'янська традиція, яка бере свій початок з часів древньої Русі, і сьогодні є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади.
     Голова Одеської обласної ради Микола Пундик та голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук привітали присутніх зі святом та вручили нагороди найкращим працівникам органів місцевого самоврядування області.
     Після урочистого поздоровлення відбувся святковий концерт, в якому взяли участь артисти Одеського театру музичної комедії ім. Водяного - І.Ковальська, О.Оганезова, В.Ковалевський, С.Лукашенко, Н.Завгородній.