Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   Відома фраза про те, що жінки й самі не знають, чого ж вони хочуть, лягла в основу п'єси англійського драматурга Алана Мілна "Романтичний вік" і однойменного спектаклю в постановці Анатолія Антонюка.
   Дійсно, юній романтичній панночці, змушеній жити в прогресивному двадцятому столітті, важко догодити, так як її обранцем неодмінно повинен стати самий справжній принц. І якщо такого немає, то хтось повинен взяти на себе його роль і з блиском виконати, частково розвіявши ілюзії юної мрійниці.
   Але як би не складалися долі двох закоханих людей, потрібно пам'ятати, що в житті немає нічого більш романтичного, ніж домашнє вогнище, вечірні бесіди в колі сім'ї, чай і навіть нещасливий хлібний соус, приготувати який у героїні п'єси ніяк не виходить.
   Ви спитаєте, а як же казкова романтика??? Що ж, ніхто не заважає двом закоханим грати в казку, коли цього не бачать сторонні. І ця таємниця допоможе їм зберегти не тільки гостроту почуттів, але і віру в чудеса, яким є місце у нашому житті.
   Велика вдячність від слухачів факультету державного управління завідуючій сектором організаційної та виховної роботи Тетяні Олександрівні Фольгіній, яка прийняла активну участь в організації відвідування театру.

Фотогалерея додається.