Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   Керівниками української делегації були проф. кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Свірін М.Г. та декан факультету менеджменту - Воронов О.І. Керівник проекту з німецької сторони - проф., др. Майер цу Натруп.
   Програма семінару була дуже насиченою. Учасники відвідали у супроводі з проф. Бодо Віганд-Хоффмейстером Вищу школу державного управління поліції і права федеральної землі Мекленбург - Передня Померанія (м. Гюстров). У м. Шверін відбулася зустріч з директором центру політичного навчання Йоханом Шмідтом та депутатом земельного парламенту Юліаном Барленом. Крім того, відбулася зустріч з депутатами Бундестагу в тому числі з др. Андреасом Шокенхоффом та Хансом Йоахимом Фаленські (зовнішньополітичний референт фракції ХДС/ХСС). У рамках семінару відвідали районну адміністрацію району Росток - Бад Доберан, де поспілкувались та обмінялись досвідом з працівниками та співробітниками районного підприємства з питань фінансування району.
   Під час роботи семінару учасники кожної делегації виступали з доповідями в рамках теми семінару та брали активну участь в обговоренні поставлених проблем, отримали чимало практичних порад щодо того, як подолати свої недоліки та правильно використовувати переваги.
   Учасники семінару відвідали Шверінський замок, кафедральний собор в Бад Доберані, здійснили екскурсію по Бундестагу.
   На семінарі перш за все це обговорювались ті актуальні питання, які сьогодні турбують не лише Україну, але й Європу. По-друге, це спілкування із молоддю Німеччини, Білорусії та України, отримання нових контактів та можливостей для реалізації спільних заходів і проектів в майбутньому.

Фотогалерея додається.