Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   Свято організовано при підтримці керівництва інституту. Були присутні перший заступник директора інституту Ахламов А.Г., декан факультету державного управління Попов М.П., декан факультету менеджменту Воронов О.І., ветеран Великої Вітчизняної війни, герой-розвідник, учасник штурму Берліна, доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук Савченко Я.А.
    З привітанням до учасників свята звернувся перший заступник директора А.Г.Ахламов. Він привітав всіх з 67 річницею Перемоги в Великій Вітчизняній війні та підкреслив необхідність занять спортом. Перед слухачами та студентами виступив Савченко Я.А. Він розповів про важки бої, про те якою ціною була здобута Перемога та наголосив про необхідність зміцнювати тіло та моральний дух на благо Батьківщини.
   Програма святкового заходу включала військово-спортивну гру "Смуга перешкод", майстер - клас з приготування військової каші "польова кухня" та безпосередньо спортивні змагання.
   В змаганнях взяли участь команди різних спеціальностей факультетів державного управління, менеджменту, а також управління проектами. Перше місце розділили команди спеціальності факультету державного управління та управління проектами.
   В ході змагань були визначені переможці: зокрема, в індивідуальному змаганні з човникового бігу серед дівчат 1-е місце виборола слухачка факультету державного управління Тітаренко Анна. Також у колективному змаганні з перетягування канату команда факультету державного управління теж виборола 1-е місце.
   За підсумками змагань відбулося нагородження переможців. Це було яскраве, дуже цікаве свято, яке сподобалось всім його учасникам.

Фотогалерея додається.