Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   Захід відбувся у с. Маяки Біляївського району (прибережна смуга річки Дністер) та пройшов під егідою Одеської обласної ради. Від інституту в акції взяли участь 8 слухачів на чолі з деканом факультету державного управління Поповим М.П.
   На заході були присутні перший заступник голови Одеської обласної ради Тіндюк М.А., керівник громадської організації "Мама-86 Одеса" Чорноморський жіночий клуб - Слесаренок С.Ф., представники Нижньодністровського національного природного парку, Одеського державного екологічного університету, місцевої влади та гості. Учасниками акції було висаджено, на прибережній смузі річки Дністер, близько 400 саджанців.
   Розвиток суспільства значною мірою визначається його ресурсним потенціалом. Серед природних чинників водні ресурси. Їх кількісні та якісні показники безпосередньо впливають на розвиток галузей економіки кожної країни, та на якість життя населення. "Вода - це очі землі, дивлячись в які, споглядач вимірює усю глибину своєї природи", - сказав про воду Генрі Девід Тореу, з чим не можна не погодитись. Тому, розуміння суспільством водних проблем і прагнення їх вирішити є запорукою нашого майбутнього.

Фотогалерея додається.