Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


22 січня 2012 року слухачі І та ІІ курсу факультету державного управління ОРІДУ НАДУ при Президентові України взяли участь у проведенні заходів до дня Соборності України.


22 січня Україна святкує День Соборності. Це особливе свято покликане нагадати нам, що в якому б куточку країни ми не мешкали, якою би мовою не спілкувалися, яких релігійних або політичних переконань не дотримувалися, наші серця об'єднані любов`ю до України.
І щоб підтримати ідею свята, слухачі І та ІІ курсу факультету державного управління ОРІДУ НАДУ при Президентові України взяли участь у проведенні символічного флешмобу до дня Соборності України. До участі в якому були запрошені усі небайдужі одесити та гості міста.
У неділю, 22 січня, учасники флешмобу зібралися на вулиці Дерибасівській поруч із рестораном "Стейкхауз". Де о 13 годині розпочалась акція.
Епіцентром акції став відомий на всю Україну і Одесу балкон із написом "Слава Україні" на вул. Дерибасівській (напроти Грецької площі). З балкону велися фото та відео зйомки флешмобу.
13:00, початок флешмобу. Павло Ровенко - відомий одеський бандурист йде по вулиці, встає посередині Дерибасівської, розкладає стілець, сідає і починає грати. Це був символічний сигнал. З різних боків зібралися люди і створили живий ланцюг вздовж вулиці Дерибасівської на кварталі від вул. Єкатерининської до вул. Преображенської. По команді з ланцюгу відокремилися 3 групи флешмоберів: 1 створила літеру Я, 2 - серце із червоних паперових сердечок, 3 - тримала великий прапор України. Коли фігури були сформовані, всі разом із ланцюгом заспівали двічі приспів О. Пономарьова "Я люблю тільки тебе".
Після співу пісні живий ланцюг розійшовся у різні боки, прапор України почав ніби "з'їдати" серце та літеру я, і розчинився у натовпі. Залишився одинокий бандурист, який закінчив грати і пішов собі спокійно далі.


Фотогалерея додається.