Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

    Під керівництвом професора Драгомирецької Н.М. слухачі провели виїзне практичне заняття з дисципліни "Комунікація в публічній адміністрації" у дитячому будинку "Перлинка".
    Дитячий заклад організовано у 2005 році благодійним фондом "К", засновником якого є депутат Одеської обласної ради Локайчук Валерій Федорович.
   Щиро приймала і відкрито відповідала на всі поставленні питання директор "Перлинки", депутат Одеської міської ради, директор благодійного фонду "К" Дроган Оксана Степанівна.
   Заняття проходило у формі "круглого столу", де були порушені актуальні питання щодо проблем дітей-сиріт та безпритульних дітей, взаємодії громадських організацій та благодійних фондів з органами державної влади.
   Спілкування відбувалось у затишній, чудовій атмосфері казкового будинку, який нагадує не типовий "казенний" заклад, а храм дитячої надії на світле майбутнє. Не тільки люди, які там працюють, приваблюють своєю відкритістю і щирістю, але і сама споруда з першого погляду дає зрозуміти, що наш світ не чорно-білий, що райдужні кольори присутні. Радимо всім відвідати цей дивовижний заклад с чудовою назвою "Перлинка".



Фотогалерея додається.