Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

    В перший день візиту проведено зустріч із керівництвом закладу, на якій учасників ознайомили із структурою, діяльністю, можливостями та матеріально-технічним забезпеченням інституту. Після чого, за круглим столом, пройшло обговорення на тему: "Вплив органів місцевого та слухацького самоврядування на громадську активність молоді". Слухачі, викладачі, аспіранти та керівники всеукраїнських та місцевих студентських громадських організацій обговорювали питання існування студентського та слухацького самоврядування, шляхи його розвитку та роль у розбудові громадянського суспільства. За результатами круглого столу було надруковано збірку у якій містяться тези слухачів нашого інституту.
   Ввечері відбувся культурно-виховний захід, присвячений Дню Українського козацтва, де всі гості обов'язково мали бути в українській вишиванці. Господарі свята провели безліч конкурсів, забав та розваг з участю козаків і козачок.
    Наступного дня було організовано екскурсію замками Львівщини де розкрито історії і таємниці Золочівського, Підгорецького та Олеського замків. Мадрівка автобусом завершилась вечерею в місті Лева, де в затишних львівських кнайпах всі посмакували смачну та вишукану місцеву кухню.
    Зранку на "Чудо поїзді" була екскурсія містом, після якої кожен мав змогу прогулятися, відвідати всім відому фабрику шоколаду, а також скуштувати ласощі та запашну львівську каву.
    Дні проведені разом дали змогу зрозуміти роль і місце молодої генерації державних управлінців у розбудові нашої держави та ще тісніше сприяти взаємодії між слухачами Національної академії.



Фотогалерея додається.