Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

    Слухачі першого курсу денної форми навчання факультету державного управління відвідали Одеський академічний російський драматичний театр ім. А.Іванова, а саме виставу - комедію у 2-х діях "Романтичний вік" англійського драматурга Алана Олександра Мілна (російський переклад Віктора Вебера).
   Англійський письменник А. О. Мілн найбільше відомий у нашій країні як автор однієї з найулюбленіших дитячих книг - "Вінні-Пух і всі-всі-всі". А у себе на батьківщині у Великобританії Мілн здобув славу не тільки дитячого письменника, але блискучого драматурга, автора витончених іскрометних комедій, адресованих дорослій аудиторії.
   Після перегляду вистави слухачі вийшли з зали у захопленому стані. П`єса А.О. Мілна вразила своєю легкістю. Спостерігаючи за "маленьким життям" на сцені, кожен з глядацької аудиторії співчував героям та знаходив певні риси притаманні йому, чи близьким людям. На мить здалося, що все це дуже знайомо… певні події зустрічаються у житті …
   На протязі вистави "Романтичний вік" на обличчях людей спостерігалася щира посмішка…
   Творчий колектив театру під керівництвом режисера-постановника, Заслуженого артиста України А.Антонюка з гідністю представив комедійну п`єсу "Романтичній вік".



Фотогалерея додається.